Neočekivane vijesti iz Londona: Kate Middleton operirala abdomen, bit će u bolnici dva tjedna

Na temelju trenutnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti na dužnost prije Uskrsa, stoji u priopćenju Palače te dodaju da je operacija bila planirana te isključili karcinom
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa je operirana u privatnoj bolnici u Londonu u utorak, priopćila je Kensingtonska palača. Dodali su kako je operacija bila uspješna te da će princeza ostati u bolnici na oporavku. Planirani boravak u bolnici je između 10 i 14 dana.

Princeza od Walesa i supruga princa Williama, Kate Middleton (42) morala je na operaciju abdomena, javlja BBC, a prenosi Večernji list. Kate je operirana u privatnoj bolnici u Londonu u utorak, priopćila je Kensingtonska palača. Dodali su kako je operacija bila uspješna te da će princeza ostati u bolnici na oporavku. Planirani boravak u bolnici je između 10 i 14 dana nakon čega će nastaviti oporavak još dva do tri mjeseca kod kuće. Zbog ove operacije, princeza je morala otkazati sve nadolazeće obveze, zbog čega se ispričala.

U galeriji pogledajte pojavljivanja Kate Middleton:

FOTO: Kensington palace, schreenshot 2011. FOTO: Instagram 2012. FOTO: Abaca/Pixsell 2013. FOTO: Press Association/Pixsell 2014. FOTO: Press Association/Pixsell 2015. FOTO: Best Image/Pixsell 2016. FOTO: Abaca/Pixsell 2017. FOTO: Abaca/Pixsell 2018. FOTO: Instagram 2019. FOTO: Press Association/Pixsell 2020. FOTO: Best Image/Pixsell 2021. FOTO: Best Image/Pixsell 2022.

- Na temelju trenutnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti na dužnost prije Uskrsa - stoji u priopćenju Palače te dodaju da je operacija bila planirana. Osim toga, kazali su i da operacije ne uključuje karcinom, no nisu otkrivali više detalja. BBC ističe i da zbog duljine boravka u bolnici i izjave Palače se može zaključiti da je Kateino stanje ozbiljno. Osim toga, broj svojih obveza smanjit će i princ William, a tijekom princezina boravka u bolnici neće obavljati službene dužnosti.

U priopćenju je istaknuto i da je princeza svjesna interesa javnosti koji će izazvati njezina operacija, ali se nada da će javnost razumjeti da ona želi da sve bude što više normalno zbog njezine djece.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".