Neočekivan odjevni komad koji su trendseterice prigrlile ove sezone: Nosi se pleteni prsluk

Pleteni prsluk must have je za hladnu sezonu, a cure znaju kako ga kobminirati da izgleda baš stajliš
Vidi originalni članak

Nije tajna da nam se trendovi vraćaju, a ove zime na red je došao još jedan hit devedesetih godina prošlog stoljeća - pleteni prsluk. Riječ je o pomalo neočekivanom trendu kojeg su fashionistice prigrlile i s prvim hladnijim danima ga uklopile u svoje odjevne kombinacije. 

Ovaj smo komad mogli vidjeti na modnim pistama za jesen/zimu 2020., gdje su ga predstavili Dior, Prada i Lacoste, a dio je i nove Gannijeve kolekcije.

Nije trebalo proći puno vremena da se trend s modnih pista preseli u uličnu modu i na društvene mreže. WhoWhatWear piše kako smo još tijekom ljeta imali priliku vidjeti fashionistice kako nose ovaj it komad na ulicama Kopenhagena, a najčešće ga kombiniraju s predmenzioniranim košuljama, bluzama s ovratnikom ili preko midi haljina dugačkih rukava. 

Očekivano, high street dućani puni su pletenih vesti, a bez obzira na to koji stil preferirate, zasigurno ćete pronaći idealan model za sebe. Pletene prsluke krasi raskošna paleta nijansi i još bogatiji uzorci pa će ovaj komad svaki jesenski i zimski outfit podići na novu razinu. 

Najbolja ponuda pletenih prsluka je u Zari pa smo izdvojili nekoliko super modela

FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 149 kn FOTO: Zara 149 kn

Trendseterice obožavaju papuče s lancima: Podijelile su mišljenja, a nosi ih i Ljupka Gojić Mikić
Stajliš frendice iz Splita na zagebačkoj špici: 'Pratimo trendove i više-manje se odijevamo prema njima'
Povratak još jedne retro-frizure: Uvijeni vrhovi pravi su hit među jesenskim frizurama
Instagram ovih dana slavi 10. rođendan: Ovih šest trendova pravi su hit zahvaljujući upravo njemu!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".