Neočekivan, ali trendi detalj na odijelu kraljice Leticije: Odijelo s perjem zaokružila efektnim PVC cipelama

Španjolska kraljica pokazala je kako se može nositi crno od glave do pete, a da ne izgleda monotono i 'obično'.
Vidi originalni članak

Perje je jedan od najvećih mikrotrendova posljednjih nekoliko sezona. Nosi se od glave do pete - na torbama, cipelama, sakoima i košuljama, suknjama i hlačama. Mišljenje o njemu je podijeljeno, ali sigurno pruža super odmak od klasike. 

Odabrala ga je i kraljica Leticija, a zahvaljujući detalju perja, crno odijelo više nije izgledalo tako obično i klasično. Španjolska kraljica i španjolski kralj Filip VI. u nedjelju navečer u Kraljevskoj su palači na audijenciju primili sudionike 68. godišnjeg zasjedanja Parlamentarne skupštine NATO-a.

Sad, kao i prilikom službenog posjeta Hrvatskoj, kraljica Leticija pokazala je da je velika pobornica 'recikliranja' pa se ne ustručava iste odjevne komade nositi više puta. Tako smo je u ovom odijelu već imali prilike vidjeti, 2019. i 2021. Prvi put ga je odabrala za dodjelu nagrada u Barceloni, a drugi put za odlazak na koncert. 

Odijelo potpisuje brend Pertegaz, a klasični kroj nadopunjen je upečatljivim detaljem perja na rukavu. 

I kod izbora cipela odlučila se za par kojeg je nosila još 2019. Riječ je o slingback salonkama koje potpisuje Manolo Blahnik, a ističu se prozirnim PVC dijelovima. Kraljica u kolekciji ima nekoliko pari takvih statement cipela, a modeli s PVC detaljima lako se kombiniraju i pristaju uz razne outfite. 

Stajling je nadopunila sjajnim naušnicama, a kosu podignula u zalizanu punđu pa je tako nakit došao do izražaja. Odabrala je jednostavan, prirodni make up u smeđim i neutralnim tonovima kakvog najčešće i bira. 

 

Upoznajte domaći kozmetički brend čiji su retinoli pravi hit: 'Kozmetiku proizvodimo u Hrvatskoj, namijenjena je i ženama i muškarcima'

Hlače kakve nosi simpatična ekonomistica ne bi svatko znao isfurati, no na njoj izgledaju toliko cool!

Stil prevoditeljice Ivane uvijek nas oduševi: 'Kaput je star pedesetak godina, svekrvin je'

Savršen bob za hladne dane: Nosi dozu seksepila i prilagođava se raznim teksturama kose

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".