Neobični krojevi i nespojivi uzorci ovoj vlasnici poznatog concept storea stoje odlično!

Odličan styling ove dame zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ana Ivančić vlasnica je zagrebačkog koncept dućana 'Garderoba', a da je modna ekspertica pokazuje nam i njezin vrlo zanimljiv i do zadnjih detalja pomno biran outfit. 

Sređivanje je dio njezine svakodnevice, a danas je baš bila raspoložena za ovaj top Rabens Saloner, hlače-suknju Dries Van Noten, torbu Boyy i sandale Mulberry. - otkriva nam Ana uz objašnjenje: 

Volim spajanje uzoraka koji ne idu nužno zajedno i volim drugačije, neobične krojeve. Kada bih birala malu crnu haljinu, ona bi na sebi trebala imati neke detalje koji bi je učinili drugačijom.

Dodaje i da nastoji nositi ono što joj dobro stoji, a to možemo vidjeti iz priloženog. Svaki detalj kombinacije stoji joj izvrsno. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".