Neobična revija Ricka Owensa

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Kontroverzni dizajner ponovo je šokirao sve prisutne svojom revijom predstavljenoj na Tjednu mode u Parizu. Umjesto modnih dodataka modeli su nosili jedni druge.
Vidi originalni članak

Owensova kolekcija za proljeće/ljeto 2016 ostati će zapamćena po svojevrsnom performansu koji su izveli modeli. Umjesto običnog catwalka, modeli su nosili jedni druge na način kao što se nose ruksaci. Neki su ih nosili na leđima, dok ih neki držali sprijeda. Ovo nije prvi puta da je ovaj neobični dizajner šokirao tijekom revije. Naime, prošle sezone su se na pisti prešetavali goli muškarci. 

Dizajner je istaknuo da je ovaj puta htio pokazati svojevrsnu snagu žena i kako se nose sa velikim izazovima poput trudnoće, te kako bi žene uvijek trebale podržavati jedna drugu. Nakon ove provokativne revije, njegova odjeća pala je drugi plan te svi s nestrpljenjem čekamo čime će nas ovaj dizajner šokirati sljedeće sezone.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".