Nemoguće je ne zaljubiti se: Kad se spoje kožne kragnice i cipele, rezultat je savršen!

Mia Mar, koji smo upoznali kada je lansirala kreativne cipele sa satom Clox, ima novu zanimljivu suradnju
Vidi originalni članak

Springtime je nova Mia Mar kolekcija u suradnji s Mammii studiom. Par unikatnih, ručno rađenih cipela i kožnih kragni s Mammii pozlaćenim detaljima, daju topli osjećaj proljeća, kažu u Mia Mar brendu.

Svaki par cipela je unikatan i malo različit, jer je svaki dio kolekcije rađen ručno. Koža boje slonove kosti s narančastorozim akvarel odsjajima i ručno rađeni Mammii tučci cvjetova, stavljaju u fokus centar cvijeta, tamo gdje sva čarolija nastaje.

Kožni ovratnici u obliku cvjetova, ukrašeni su apstraktnim zlatnim kukcima, stvarajući naglasak na svaki Mammii detalj koji ovoj kolekciji daje odsjaj i toplinu, kao zraka sunca koja nas sramežljivo obasja u proljeće. Kolekcija je unikatna i dostupna u ograničenom broju primjeraka. 

Nalakirate nokte i lak na njima traje tek dan-dva? Evo kako spriječiti prerano "pucanje" laka na noktima
Proizvodi koje često stavljamo na zadnje mjesto ili zaboravljamo, a pravi su čarobnjaci u beauty rutini

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".