Nemate ideju za kvalitetno druženje sa svojim najmilijima? Imamo sjajan prijedlog, samo nekoliko minuta od centra grada

FOTO: Danko Šimunović Outfit lijevo: traper kombinezon Reserved, ogrlica House, jakna Reserved, torbica Reserved, čizme Reserved Outfit desno: haljina Reserved, naušnice De’llure, torbica House, jakna Reserved, čizme Reserved, prstenje De’llure FOTO: Danko Šimunović Outfit lijevo: kaput Mohito, pulover Mohito, sat Casio, Heta, hlačice Mohito, čizme Replay, Shoebedo, torbica Nine West, CCC Shoes & Bags, ogrlica De’llure Outfit desno: kapa Cropp, košulja Mohito, sunčane naočale House, suknja Mohito, kaput Sinsay, torbica House, čizme Mohito, prstenje De’llure FOTO: Danko Šimunović Outfit: kapa Cropp, košulja Mohito, suknja Mohito, kaput Sinsay, torbica House, čizme Mohito, prstenje De’llure FOTO: Danko Šimunović Outfit lijevo: haljina Reserved, naušnice De’llure, torbica House, jakna Reserved, čizme Reserved, prstenje De’llure, jakna House Outfit desno: traper kombinezon Reserved, ogrlica House, jakna Reserved, torbica Reserved, čizme Reserved
Shopping odavno nije samo šetnja po dućanima već cjelodnevno iskustvo druženja, ispijanja kave i uživanja u dobrom društvu. A kada tome dodamo i odlične modne ulove, odlazak u kino ili gaming arenu, onda je to recept za savršen dan.
Vidi originalni članak

U svijetu brzog tempa i svakodnevnih obveza, vrijeme provedeno s obitelji i prijateljima predstavlja dragocjeno vrijeme za opuštanje, istraživanje i, naravno, nezaobilazan shopping. Budući da je proljeće ove godine stiglo ranije nego što smo očekivali, vrijeme je za proljetne komade – elegantne haljine, traper-kombinezone, lagane pulovere, košulje i kapute koji su preplavili police. U dobrom društvu vrijeme uvijek brzo prolazi, a kada omiljene trgovine posjetite u društvu prijateljica, tada je to prilika i za malu modnu reviju u kabinama, ali i fotke koje ostaju trajna uspomena na druženje. Upravo u takvom duhu, Z Centar nudi sve što vam treba.

Za sve ljubitelje mode i ljepote

Svi znamo da dobre kombinacije nema bez dobre obuće pa tako trgovine Z Centra, osim sportskih komada, imaju i sve trendove idealne za prijelazno razbolje, ali i one nezaobilazne koje će svakoj kombinaciji dati dozu ženstvenosti. Od svjetski poznatih brendova do jedinstvenih modnih dodataka, pronaći ćete trgovine s najnovijim trendovima, odjećom renomiranih dizajnera, obućom koja plijeni pažnju i modnim dodacima koji ističu osobnost. Bilo da tražite elegantne haljine, traperice vrhunske kvalitete ili statement nakit, koji je idealan dodatak svakom outfitu, Z Centar ima pokriven svaki aspekt modnog svijeta. I za sve ljubitelje beauty proizvoda, ovo je pravo odredište. Beauty trgovine nude širok spektar proizvoda za njegu kože, kozmetike i parfema, ali i kutke u kojima možete obaviti neke od beauty tretmana, poput farbanja obrva, lashlifta i browlifta, bez naručivanja i u samo nekoliko minuta. Odmorite se od shoppinga i naglasite svoju prirodnu ljepotu.

Multimedijski raj

Za sve tech entuzijaste, Z Centar donosi uzbudljiv svijet multimedijskih proizvoda, od pametnih telefona, prijenosnih računala, najnovijih igara pa do tehnoloških inovacija. Zaronite u svijet multimedije i pronađite najnovije gadgete u specijaliziranim trgovinama. Ako ste ipak više ljubitelj sportskih aktivnosti, ne brinite. Bilo da se bavite fitnessom, planinarenjem, nogometom ili nekim drugim sportom, ovdje ćete pronaći kvalitetnu sportsku opremu za svaku aktivnost.

Obiteljska zabava i rođendan iz snova

Za obitelji, Z Centar nudi brojne aktivnosti, a i idealno je mjesto za slavlje rođendana, bez obzira na uzrast. MiniPolis i Hall of Game brinu se za nezaboravnu zabavu, dok roditelji uživaju u shoppingu ili odmaraju uz kavu. MiniPolis prvi je dječji grad u Hrvatskoj, gdje djeca upoznaju više od 50 zanimanja, dok Hall of Game nudi nevjerojatnu gaming arenu. CineStar kina, s novim rođendaonicama, savršena su destinacija za proslavu rođendana uz kokice, piće i slatki zalogaj. Neka vaše dijete proslavi rođendan kao zvijezda u kinu s pet zvjezdica!

Jedinstvena atrakcija smještena na krovu trgovačkog centra osigurat će vam nezaboravno iskustvo. Adventure mini golf, prvi u shopping centru, pruža obitelji i prijateljima nezaboravno iskustvo golfa na posebno dizajniranim reljefnim stazama u različitim oblicima i 18 rupa. Bilo da ste u društvu obitelji, prijatelja ili kolega s posla, ova avantura pruža uživanje za svakoga, a osvježavajući vjetar s krova dodat će još uzbuđenja vašoj avanturi.

CineStar – više od filma

Kakav bi to bio odlazak u shopping bez odlaska u kino? Ako nas pitate, to nije opcija, a kada su na programu romantične komedije, plan je jednostavan – kokice i omiljeno piće u ruke i baterije za novi radni tjedan su napunjene. Moderno kino CineStar, opremljeno Harkness platnima, Barco RGB laserskim projektorima i JBl zvučnicima stvara nezaboravno iskustvo gledanja, idealno za predah od cjelodnevnog shoppinga.

Zasluženi odmor u gastro oazi

Kada su ruke pretrpane vrećicama, pravo je vrijeme za predah uz kavicu i dobar obrok. Znamo da se kalorije u shoppingu brzo troše, zato je jedan „cheat meal“ i povratak energije obavezan jer zabava tu ne staje. Ako ste ljubitelj zdravih napitaka, u Z Centru možete uživati u organskoj kavi, matcha latteu, bezglutenskoj pivi i smoothiejima, ali i odabranim vinima hrvatskih vinarija ili opuštenom chillanju uz gin tonic. Z Centar također nudi nevjerojatan izbor restorana na food courtu. Bilo da ste ljubitelji azijske kuhinje, grill specijaliteta ili slasnih slastica, pronaći ćete savršenu poslasticu koja će zadovoljiti vaša nepca. Sushi, mongolski grill, sočne palačinke iz Milkyja ili fini zdravi sendvič iz FitStopa– ovdje je gastronomska raznolikost zajamčena. Teret vrećica lako je zamijeniti šalicom kave i sočnim zalogajem, dajući energiju za daljnje istraživanje.

Za one koji cijene zdrav način života, Z Centar nudi i trgovine s raznovrsnim prehrambenim proizvodima kojima ćete obogatiti svoju kuhinju i zadovoljiti i najistančanije nepce.

I vaši ljubimci su dobrodošli

Z Centar brine i o vašim ljubimcima. Trgovine s opremom za kućne ljubimce nude sve što je potrebno kako bi vaši krzneni prijatelji bili sretni i zadovoljni.

Ovaj vikend, Z Centar postaje vaša destinacija za modu, zabavu i gastronomske delicije. I da, prije nego što napustite Centar, sjetite se zabilježiti svoju avanturu i podijeliti je na društvenim mrežama. Ne zaboravite označiti Instagram i Facebook profil Z Centra. Iskoristite svaki trenutak, stvarajte uspomene s prijateljima i obitelji i spremite se za nezaboravan dan ispunjen smijehom, modnim otkrićima i ukusnim poslasticama jer Z Centar ima sve što vam srce poželi.

Sadržaj nastao u suradnji sa 'Z Centrom'.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".