Donosimo tri outfita koji su genijalna inspiracija za Badnjak u gradu!

Pariške ulice uvijek su dobra inspiracija, a mi smo izdvojili odjevne kombinacije tri stylish dame
Vidi originalni članak

Badnji dan definitivno nam je najdraži dan za đir po gradu, a rezerviran je za genijalne odjevne kombinacije. Ako nemate inspiracije, mi smo izdvojili outfite tri djevojke iz Pariza koje je fotografirao naš Goran Čižmešija. 

Prva dama kombinirala je ljetne i zimske komade pa je haljinu spojila s dolčevitom, a baršunaste cipelice upotpunila je čarapama. Naravno, dobrog outfita nema bez cool beretke, a ružičasti kaputić je točka na "i".

Druga ljepotica odabrala je plisiranu suknju, a pokazala je da se crna dolčevita jednostavno MORA imati u ormaru. Naravno, grilonke su po zimi must have pa ih slobodno dodajte outfitu, a torba s krznom jedan je od najvećih hitova ove sezone!

Treća ljepotica odabrala je pomalo netipičnu, ali skroz cool kombinaciju. Pokazala je da svijetle boje izvrsno funkcioniraju i zimi, a donji dio trenirke upotpunila je genijalnim upečatljivim cipelama. Što kažete? Mi kažemo: savršen outfit za sve odvažne dame!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".