Nema stilista, a uvijek je besprijekorno odjevena: Blake Lively odabrala traper jaknu za crveni tepih

Odabrala je lepršavu haljinu iz Ateliera Versace, i to iz kolekcije za proljeće 2019. godine, posebnu po pastelnim nijansama - lavandi, zelenoj boji, ružičastoj i nježno plavoj.
Vidi originalni članak

Kad je couture moda u pitanju, većina slavnih igra na sigurno. Kako piše Vogue, želja da ostanete vjerni viziji dizajnera često ometa eksperimentiranje. Srećom, zvijezde poput Blake Lively razmišljaju izvan okvira pa je na njujoršku premijeru nove znanstveno-fantastične drame supruga Ryana Reynoldsa, The Adam Project, došla u kombinaciji koja je miks luksuzne i pristupačne mode.

Odabrala je lepršavu haljinu iz Ateliera Versace, i to iz kolekcije za proljeće 2019. godine, posebnu po pastelnim nijansama - lavandi, zelenoj boji, ružičastoj i nježno plavoj. Tu je i visoki prorez koji otkriva bedra, a seksepilnoj Versace viziji dala je romantičan prizvuk. 

Većina dizajnerskih komada koji se nose na premijerama i crvenom tepihu, stilizirani su tako da predstavljaju viđeno na modnoj pisti, ali glumica je svemu odlučila dati vlastiti pečat i poigrati se s modom. Tako je haljinu upotpunila Chanelovom torbom na preklop, Gucci sandalama i traper jaknom od svijetlog pranja, što je komad kojeg na svečanim premijerama nikad ne vidimo. 

Lively je jedna od onih celebrity dama koja se ne oslanja na savjete stilista, već sama osmišljava sve kombinacije, a osim toga, nema ni ugovor s nekim modnim brendom pa se može prepustiti modnoj igri i kreativnosti. Iako je, dok je pozirala skinula traper jaknu, taj ležerni element u stajlingu upravo je ono po čemu se Lively ističe. Pokazala je jednostavan način da se luksuzni komadi 
"pojednostave" i da im se nonšalantni izgled. 

 

Koliko često idete na šišanje? Poslušajte poruke stručnjaka, savjeti će vas možda i iznenaditi

Ne vidimo često ovako dobar kaput na špici: Iva ga nosi uz tenisice koje Hrvatice obožavaju

Ovog proljeća nose se loaferice

Sve više se nose hlače kakve je isfurala i dama koja nas svaki put oduševi modnim odabirima

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".