Nema modnog stilista, a uvijek izgleda besprijekorno!

Griješi li ikad Blake Lively ikad?
Vidi originalni članak

Jedna je od rijetkih poznatih dama koja nema stilista, već sama smišlja i brine o svojim odjevnim kombinacijama, u trudnoći je izgledala bolje nego ikad, svaki styling upotpuni svojim zaraznim osmijehom. Naravno, riječ je o Blake Lively, glumici čiji bismo stil mogli iznova i iznova proučavati i svaki put se ispočetka začuditi koliko stila netko može imati.  

Sve je počelo još prije nekoliko godina kad je u seriji "Gossip Girl" tumačila mladu Serenu Van Der Woodsen, a odličan i vrlo primjećen stil koji je imao njezin lik kao da je preselila s malih ekrana u stvarni život. Neovisno radi li se o crvenom tepihu ili druženju s obitelji, Blake izgleda besprijekorno i u elegantnim i u casual izdanjima.  

Ima liniju tijela s kojom si može dopustiti apsolutno svaki kroj, a trudnoća joj nije bila prepreka da i dalje izgleda elegantno te se nađe na listi jednih od najbolje odjevenih žena svijeta. Ne ustručava se pojaviti u seksepilnim kombinacijama ističući svoje duge noge ili isklesan trbuh.  

Rijetko se ograničava na samo jednu boju, a moramo priznati da nam se čini da je pojam "minimalizam" nepoznat u njezinom ormaru. Spajanje uzoraka, boja, printova... Sve joj ide od ruke i ni jednom se nije dogodilo da nam njezina kombinacija nije privukla pozornost ili bila popraćena negativnim komentarima. 

I dok u ležernim izdanjima nosi ravne cipele i tenisice, crveni tepih rezerviran je za (iznimno) visoke štikle, a njima uvijek posveti mnogo pozornosti. Često je riječ o upečatljivim modelima koji su često nositelji cjelokupne kombinacije. 

Ne bismo pogriješili kad bismo rekli da je kosa njezin zaštitni znak. Dugačka, s laganim valovima, točno pogođene plave nijanse... Mnoge bi dame i same rado imale takvu, a Blake je toga itekako svjesna pa je i izjavila da joj upravo ona podiže samopouzdanje

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".