Nema ljepše boje za haljinu

Srijedom volimo izabrati tri hrvatske dive u sličnim odjevnim kombinacijama koje su nam se veoma dopale. Za ovaj tjedan na repertoaru je crvena boja koju svi vole!
Vidi originalni članak

Nije bitno je li tamnija ili svijetlija, davno nam je dokazala da savršeno izgleda na haljini. Naša modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, često se voli pojavljivati na modnim eventima u svojim kreacijama, pa je tako ovaj put odabrala haljinu iz njezine nove kolekcije. Iako vuče na ljubičastu, ova crvena odlično paše sa bež bojom, a jednostavne cipele vam ne ginu. Za razliku od nje, Vanja Mamić odlučila se za jarko crvenu haljinu, malo dužih rukava koja nam se zbog svojeg detalja na prsima posebno dopala. Njezina imenjakinja na dodjeli godišnje nagrade Hall of Fame odabrala je pripijenu usku haljinu. S ovakvim tipom haljine možete istaknuti svoju liniju, a ako dolazi u crvenoj boji, osvojili ste  Jackpot!

nosi se

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".