Neki ih obožavaju, a drugi kažu da ih nikad ne bi nosili: Sviđaju li vam se čizme kakve nosi dama sa špice?

Bez obzira na to što ih mnogi ne vole, nama se čini da su Ugg čizme i dalje veliki hit te popularnije nego ikad, barem ako je suditi po outfitima na zagrebačkim ulicama.
Vidi originalni članak

Kad je riječ o Ugg čizama, gotovo svaka osoba ima mišljenje o njima - neki ih obožavaju i govore kako su to najtoplije čizme koje su ipak nosili, dok drugi kažu kako ih baš nikad ne bi obuli. 

Kojoj god skupini pripadali, složit ćete se kako ih je stajliš dama sa špice odlično isfurala, a njezin je outfit super inspiracija za ležeran vikend pred nama. 

Odabrala je niži smeđi model s krznenim detaljem i kombinirala ih sa skinny trapericama i sivom jaknom. Kombinaciju je upotpunila šalom prepoznatljivog kariranog uzorka i ružičastom torbicom koja je odlično osvježila cijeli stajling. 

Ugg čizme počele su dobivati na popularnosti prije 15-ak godina kad smo ih sve više viđali na gradskim ulicama, a čim su se pojavile, odmah su podijelile mišljenja. Ipak, bez obzira na to što ih mnogi ne vole, nama se čini da su Ugg čizme i dalje veliki hit te popularnije nego ikad, barem ako je suditi po outfitima na zagrebačkim ulicama. 

Pogledajte gužvu ispred riječke Zare: Mnogobrojni kupci čekali otvorenje trgovine i popuste za Crni petak

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Zadnji petak u studenom rezerviran je za Black Friday, a brojni su high street dućani ponudili popuste. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Među njima je i Zara, u kojoj se može pronaći do 40% popusta na dio kolekcije. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Kupovati je moguće online, preko aplikacije i u dućanima, a sniženja su počela još sinoć, od 18 sati preko aplikacije i u trgovinama, odnosno od 19 sati na web shopu. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Što zbog epidemiološke situacije koja dopušta ograničen broj ljudi u trgovinama, što zbog popusta, počele su se stvarati gužve ispred dućana. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Naš je fotograf zabilježio gužvu ispred riječke Zare gdje su kupci čekali u redu za otvorenje. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Kupci su u redu čekali sa zaštitnim maskama. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Zara je pripremila popust do 40% na dio kolekcije, a Crni petak dobra je prilika za investiciju u klasične komade ili kupnju trendovskih komada po pristupačnijim cijenama FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Osim u Zari, sniženje nude i ostali high street brendovi - H&M daje 20% preko koda iz aplikacije, Mango nudi 30% popusta na sve te do 50% popusta na odabrane artikle uz kod BLACK20. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL C&A nudi do 50% popusta na odabrane proizvode u fizičkim trgovinama, a na web shopu cijeli tjedan traju popusti od 20% i 30%. Orsay nudi popust od 35%, Massimo Dutti do 40% na dio asortimana, Pull&Bear; 20% na cjelokupni asortiman, a Bershka do 50% na dio kolekcije. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL I na Asosu je počelo Black Friday sniženje pa je sve sniženo do 70%.

Asos je pripremio veliko sniženje do čak 70% za Black Friday; izdvojili smo crne čizme koje su uvijek dobra ideja već od 150 kn

FOTO: Asos Vagabond; 101,47 £ FOTO: Asos Top Shop; 24,27 £ FOTO: Asos Ted Baker; 95,44 £ FOTO: Asos schuh; 63,11 £ FOTO: Asos RAID; 30,34 £ FOTO: Asos Public Desire; 36,85 £ FOTO: Asos New Look; 30,09 £ FOTO: Asos Bershka; 18,19 £ FOTO: Asos Asos Design; 22,75 £ FOTO: Asos Asos Design; 32,37 £ FOTO: Asos Asos Design; 59,71 £ FOTO: Asos Asos Design; 44,52 £ FOTO: Asos Asos Design; 25,79 £ FOTO: Asos Asos Design; 25,79 £ FOTO: Asos Glamorous; 22,97 £

Lijepa brineta prava je majstorica spajanja nespojivog; gradom je prošetala u najpopularnijim čizmama sezone
Znamo kad točno počinju sniženja za Black Friday u Zari; evo kakve će biti cijene
Macerat slatkog pelina: Nutritivna i fitoterapijska podrška imunitetu
Gužva ispred riječke Zare: Mnogobrojni kupci čekali otvorenje trgovine i popuste za Crni petak

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".