Neke žene jednostavno posebno zrače, a ona je jedna od njih!

U bijelom od glave do pete i odličnim cipelama, prošetala je Dubrovnikom
Vidi originalni članak

Ovakve je djevojke nemoguće ne primijetiti. Njezin je styling inspiriran devedesetima. Predimenzionirana košulja i široke bermude, na njoj izgledaju odlično. Bijelu je kombinaciju uparila sa žutim točkastim cipelama na vezadnje, a u rukama nosi retro model torbice. Ona je jedna od onih koja je pobornica trenda malih sunčanih naočala.

Priznajemo, ne stoje baš svima, ali ona ih nosi fantastično! Bermude su se u posljednje vrijeme vratile na velika vrata. Izgleda da su svima već dosadile kratke traper hlače iako su one i dalje dio jedne od najpopularnijih ljetnih uniforma, no ne bi se žalili da trend ovakvih bermuda potraje! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".