Prije 18 godina proglašena je najljepšom Hrvaticom, a evo što danas radi bivša manekenka

Iako se javnosti predstavila kao najljepša žena Hrvatske, put je Rajnu Raguž odveo u drugom smjeru
Vidi originalni članak

Rajna Raguž Čuljak tada je bila sedamnaestogodišnjakinja iz slavonskog sela koja je kao najmlađa kandidatkinja odnijela 2001. godine titulu najljepše Hrvatice. Iako na svjetskom izboru nije ostvarila velik uspjeh, svoju ljubav prema estetici i fotografiranju njeguje još i danas, ali s druge strane objektiva.

Djevojka prepoznatljivih dugih kovrča danas je supruga, majka dvoje, uskoro i troje djece, a unatoč tomu što je magistrirala na Fakultetu političkih znanosti, profesionalno se ostvarila kao fotografkinja u čije ćete se fotografije zaljubiti na prvi pogled. 

Rajna se fotografijom aktivno bavi već nekoliko godina, ali uz poslovne obaveze savršeno kombinira i one majčinske koje zahtjevaju trogodišnja kći Greta te dvogodišnji sin Ivan, a sudeći po njezinim objavama, suprug Tomislav i ona vrlo brzo očekuju još jedno pojačanje.

Iako je prošlo 18 godina od izbora za Miss, moramo primijetiti da Rajna izgleda jednako dobro kao nekada.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".