Nekad i sada: Kako domaće i strane manekenke izgledaju danas?

Neke kao da nisu ostarile ni dana, a druge bismo teško prepoznali na cesti!
Vidi originalni članak

Domaća ljepotica s vrlo uspješnom karijerom iza sebe, Ljupka Gojić, jedna je od onih koja će vječno izgledati kao djevojčica. Nedavno je po treći put postala majka i izgleda bolje no ikada. S prepoznatljivim stilom koji je savršeno uklopila i u svoj brend odjeće, Ljupka se zaista ističe među domaćim fashionisticama, a pobornica je "natural" looka pa je često vidimo i bez make up-a. 

Top model devedestih, Linda Evangelista, bila je jedna od najpopularnijih imena, a danas su se brojni portali raspisali o tome kako je Linda neprepoznatljiva. Nabacila je nekoliko kilograma viška, a danas se 52-godišnjakinja zaista rijetko pojavljuje u javnosti. 

Predivna Branka Bebić davne 1994. bila je Miss Hrvatske nasljedivši krunu od Fani Čapalije. Danas ima 42 godine i izgleda isto kao i kad je nosila krunu. 

Nezamjenjiva Naomi Campbell i dalje izaziva reakcije gdje god se pojavila. Po njoj je nazvan i "The Naomi Campbell walk" -  način hodanja, jer nitko kao ona ne stupa po modnoj pisti. Kad se prvi put pojavila bila je baš posebna i ostala takva sve do danas. 

Nina Morić, koja već godinama živi u Italiji, jednom je prilikom objavila fotografiju kad je imala samo 16 godina. Već tada bila je prava ljepotica. Nakon toga podvrgnula se brojnim estetskim operacijama.

 

Pogledajte najurnebesnije padove manekenki na pisti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".