Neka vam ova ljepotica posluži kao inspiracija za odličan styling za plažu

Lijepa Andrea isfurala je odličan look za izležavanje na suncu
Vidi originalni članak

Ona je Hrvatica koja živi u Čileu i nedavno nam je ispričala kako izgleda njen život tamo. O svom stilu tom prilikom rekla je: "Volim zemljane boje, maslinastu, bež, smeđu, bijelu i što prirodnije materijale, lan, svilu, pamuk, viskozu.. Ne pratim trendove, trudim se nositi ono sto mi stoji i kada kupujem trudim se kupovati ono što mogu nositi sada, ali i za 10 godina, pogotovo ako se radi o skupljim komadima. Isto vrijedi i za kozmetiku, prestala sam se šminkati nakon što sam se vidjela na par starih fotografija s kriminalnim obrvama (koje su tada bile moderne haha)."

Kako je i sama rekla, voli zemljane tonove, pa ne čudi da je izabrala badić u baš jednoj takvoj nijansi. 

Ljepotici odlično stoji jednodijelni model s mašnom, a uz nakit i njenu preplanulu put, sve izgleda za - čistu peticu! Ovakvi su kupaći kostimi, uz sve dodatke koje ona nosi, odličan odabir ako idete na plaže s kafićima ili planirate zaružiti na kakvom beach partyju. Samo nabacite kratke traper hlačice i neke udobne natikače i spremne ste. 

Upoznajte Josipu! Ona je iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".