Nećete vjerovati tko je obuo ove super neobične sandale!

Sandale definitivno vode glavnu riječ u kombinaciji!
Vidi originalni članak

Proslava trećeg rođendana brenda Lei Lou za dizajnericu Aleksandru Dojčinović svakako je poseban događaj pa je tom prilikom odlučila specijalno zabslistati. Odabrala je bijelu haljinu koja svojim izgledom podsjeća na slip modele, a dodatnu notu elegancije daju joj čipkasti elementi na struku, dekolteu i donjem rubu haljine. Međutim, glavna zvijezda ove odjevne kombinacije definitivno su bile sandale! 

Aleksandra je odlučila obuti neobične sandale koje bismo rado vidjele u svojem ormaru. Bijele sandale umjesto remena oko gležnja imaju mašnu, a na remenu oko prstiju perje, a ono je definitivno jedan od najvećih trendova koji će vladati ove sezone. Ono što nam se posebno svidjelo je to što se Aleksandra ne ustručava nositi sandale na petu, bez obzira na svoju visinu od 187 cm, s obzirom da znamo da mnogim visokim curama to predstavlja problem. 

No, što je event bez barem dva para obuće? Nakon nekog vremena, Aleksandra je pokazala neobčne natikače puderste boje s cvjetnim motivom koje su veliki ovosezonski hit, a i u njima je izgledala odlično i jako modno osvješteno!

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".