Nećete vjerovati koliko leopard uzorak može biti stylish!

Već smo je stavile na listu želja!
Vidi originalni članak

Leopard uzorak oduvijek je pomalo upitan te treba imati mnogo smisla za modu kako bi se dobro ukomponirao u ostatak odjevne kombinacije. Rijetko dobro funkcionira na odjevnim komadima pa ga najviše volimo vidjeti na detaljima poput remena, cipela ili torbice. Upravo nas je posljednje osvojilo u novoj Dolce&Gabbana kolekciji - riječ je o modelu Lucia koji bi definitivno bio statement model u svakom ormaru. 

Ova torba dolazi u tri boje, odnosno uzorka - spoj nježno roze, leopard uzorka te bordo zmijskog funkcionira savršeno, a točka na "i" je zlatni lanac kao ručka. Torba se prodaje po vrtoglavo visokoj cijeni od 2543 eura, a u potpunosti je napravljena od kože. S obzirom na to da je toliko upečatljiva, idealna je za jesenske monokromatske kombinacije jer će svaki styling osvježiti u trenu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".