Nećete vjerovati kojim trikom ćete začas prikriti celulit!

Ako mogu viktorijine anđelice, zašto ne bismo i mi?
Vidi originalni članak

Gotovo svaka dama će se složiti kako je najveći ljetni problem - celulit. Danas i nema žene koja ga barem jedanput nije poželjela ukloniti i često se troše veliki iznosi na proizvode koji čarobno obećaju njegov nestanak. No, još jedno ljeto je ovdje, ponovno smo spremne za plažu, no celulit je i dalje tu! 

via GIPHY

Ipak, ne treba očajavati, već se poslužiti jednostavnim trikom Viktorijinih anđelica koje one primjenjuju na modnim pistama, a brzo i jednostavno ga uklanja, barem vizualno.

Za ovu "operaciju" trebaju vam šljokice ili svjetlucavi losion za tijelo kojeg nanesete na bedra te pojačano na prednjoj strani. Kako će to ukloniti celulit? Pa, vrlo jednostavno - naime, svjetlost će privući pažnju na prednji dio bedara pa nitko neće obraćati pozornost na sve ostale nepravilnosti. 

Ovo je kratkotrajan trik, no u nekim situacijama "očaja", zašto ne? Ako mogu anđelice, možete i vi! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".