Nećete vjerovati kad vidite kakve je sandale Barbara Kolar obula za crveni tepih!

Mnoge žene ne odobravaju njezin odabir
Vidi originalni članak

Premijeru drame "Revizor" u kazalištu "Komedija" nije propustila ni Barbara Kolar. Voditeljicu smo navikli viđati u različitim izdanjima, od gafova do modnih uspjeha, a i sinoć je također iznenadila outfitom.

Kombinirala je cvjetnu suknju midi dužine s bijelom košuljom, no ono čime je zapravo privukla pozornost bile su njezine sandale. Odlučila je obuti "čupave" natikačae na petu koje na sebi imaju satenski remen i upečatljiv ukras, a svakako su statement komad u ormaru i za mnoge dame - upitan odabir.

Čini se da joj sandale nisu bile dovoljne pa je odlučila naglasak staviti i na nakit te je odabrala naušnice u sličnom tonu, samo crne boje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".