Nećete pogriješiti ako ih dodate u ormar :Ove četiri boje bit će apsolutni hit u nadolazećoj sezoni

Zemljani tonovi i pastelnp plava nalaze se na modnom tronu ove jeseni!
Vidi originalni članak

Sunce nam se opet vratilo, no i dalje maštamo o mrvicu hladnijim danima i trendovima koje ćemo nositi u jesenskoj sezoni. Ovog puta na redu su boje, a tjedni pred nama bit će u znaku zemljanih tonova, ali i ponekog pastelnog. Izdvojili smo četiri boje koje će biti najveći hit. 

Maslinasto zelena

Suknje, bluze, torbe... Ova boja nosit će se na svemu, a vjerujemo kako bar jedan takav komad imate negdje duboko u ormaru pa je sad pravi tren da ga iščupate!

 

Kestenjasto smeđa

Ok, jasno je kako je smeđa stvarno boja sezone, a najpopularnije su tamnije nijanse, poput kestenjaste. U Zarinoj kolekciji već se mogu pronaći komadi u ovim tonovima. 

 

Terakota

Ako neka boja može okarakterizirati jesen, onda je to definitivno ova nijansa između narančaste i smeđe! Prednost ove boje je ta što izgleda uistinu skupocjeno, a, realno, tko ne voli takve komade u ormaru?

 

Pastelno plava

Nakon zemljanih tonova, vrijeme je za malo onih "puderastih". Na listi najpoželjnijih boja našla se i pastelno plava koja definitivno nije "tradicionalna" jesenska boja. No, jedno je sigurno, savršeno će osvježiti jesenske outfite!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".