Ne znate što odjenuti za najluđu noć? Mi imamo komade koji će vas osvojiti na prvu!

Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački modni brend Pavone ovu jesen/zima sezonu započeo je raskošnim i posebnim materijalima poput brokata, žakarda te jaknama od umjetnog krzna, a za potpun praznički ugođaj pripremio je posebnu kolekciju koja odiše moderniziranom vibrom disko ere sedamdesetih.

Fotografkinja Senja Vild zaslužna je za prekrasne vizuale koji donose atmosferu pripreme za dobar tulum te u isto vrijeme doprinose glamuroznom dojmu haljina.

Premium materijali šljokica s dvostrukom stranom, baršuna ali i iznenađujući materijal šljokica u kombinaciji s umjetnim krznom su sve što Vam treba za naredni mjesec. Muzej Iluzija u Zagrebu je bio prvi odabir za snimanje, gdje se ”Infinity Room” s ogledalima savršeno uklopila kao kulisa za odjevne komade u kojima želite plesati do jutra.

U sljedećoj godini Pavone će biti dostupan u više concept trgovina u Hrvatskoj. Ovu kolekciju možete potražiti u Pavone showroomu (Široki Brijeg) ili naručiti putem društvenih mreža Facebook ili Instagram.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".