Ne znamo što nam je bolje u kombinaciji grafičke dizajnerice: 'Pratim trendove i nema nešto što ne bih nosila'

Petra Stankir grafička je dizajnerica koja odličan smisao za modu ima u malom prstu, a u svojoj je kombinaciji pokazala neke od najvećih trendova sezone
Vidi originalni članak

Konačno su nam došli dani u kojima možemo posegnuti za nekim jesenskim favoritima, makar ih nosili u kombinaciji s proljetnim klasicima, zbog popodnevnih temperatura koje su i dalje vrlo visoke. Jednu takvu kombinaciju u kojoj je isfurala najbolje iz proljetne i jesenske garderobe, pokazala je i Petra Stankir, grafička dizajnerica čije nas je modno izdanje osvojilo na prvu.

Teško je reći što je u njemu bolje - shacket kao miks lagane jakne i predimenzionirane košulje, trenirka koja odlično izgleda kad se nosi u nešto elegantnije izdanju, prošivena torba koja će nas pratiti i u novoj sezoni ili combat čizme s naglašenim đonom koje će obilježiti i ovu zimu. 

Iako je teško izdvojiti favorita, naglasak ćemo staviti na shacket, komad koji će u prvi plan doći s jesenckim danima, a savršen je za slojevito odijevanje. Ako ste se zasitili nekih vječnih klasika poput balonera i kožne jakne, a ne vidite se u trendu prošivenih modela, razmislite o ovom modelu jer ćete ga nositi mnogo duže od samo jedne sezone – i kao košulju i kao jaknu, ovisno o prigodi. Vole ga i celebrity dame i zvijezde ulične mode, čiji je modni izričaj prava inspiracija, poput Gigi Hadid, Kendall Jenner i Rosie Huntington-Whiteley, a kako ga kombinirati, zna i Petra, čiju ideju za outfit možete prepisati jer je bez greške!

- Volim kombinirati nespojivo. Pratim trendove i ne postoji nešto što ne bih nosila, volim otkačene stvari - ispričala je Petra za Divu prošle jeseni, kada ju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija.

Stajlingu prekrasne prevoditeljice ne možemo pronaći manu: 'Ne bih nosila crocsice, prekratke hlačice...'
Najbolje maske za kosu koje Hrvatice obožavaju, a trenutno su na akciji
Modno osviještenoj dami svevremenska elegancija sjajno pristaje: 'Pratim trendove i nosim od svega po malo'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".