Ne zna se koja je ljepša: Zara Ružić plijenila poglede uz mamu Barbaru i tetu Vesnu

Zadar Basketball Tournament privukao je i poznate dame.
Vidi originalni članak

U tijeku je šesto izdanje najjačeg europskog pripremnog turnira u košarci koje se održava u Zadru, a event su posjetile i poznate hrvatske dame. 

Hrvatska odbojkašica Barbara Jelić-Ružić u pratnji sestre Vesne Jelić i kćeri Zare, u obiteljskom je ozračju podržala je suprugovu drugu ljubav, košarku. Svojevremeno najbolja odbojkašica svijeta udana je za bivšeg hrvatskog košarkaša Tomislava Ružića s kojim ima kćer Zaru i sina Mihaela.

Ljubav prema odbojci, ali i prema modi Barbara dijeli sa svojom sestrom Vesnom, koja je također bivša odbojkašica i reprezentativka. No, Vesna je ipak poznatija na modnom terenu, a zablistala je izbacivši kolekciju u suradnji s Anamarijom Asanović. Kao prava modna ekspertica, Vesna je u suradnji s Dorom za Divu otkrila tajne cool outfita koje možete pogledati ovdje.

Sedamnaestogodišnja Zara pak nije krenula sportskim putovima svojih roditelja, nego se ugledala na tetu. Naime, ona se istaknula kao manekenka koja već sada krasi brojne modne editorijale.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".