'Ne volim dekoltee i preuske stvari, a znalo mi se dogoditi da na vođenje evenata dođem prešareno i egzotično'

Voditeljica i glazbenica s Goranom Čižmešijom popričala je o svojem stilu i otkrila zašto je odabrala baš ovaj outfit
Vidi originalni članak

Ova je kombinacija počela sa suknjom. Shvatila sam da bi preko nje trebalo ići nešto duže, a kako sam zaključila da ima previše crne, na kraju sam to sve "razbila ovom bundom. Ne volim nositi preseksi stvari i rijetko otkrivam trbuh jer smatram da mi je to slaba točka na tijelu. Ne volim velike dekoltee i preuske stvari. Radije pokazujem noge za koje smatram da su mi glavni adut - ispričala je Ida Prester našem Goranu Čižmešiji kad su se sreli u centru Zagreba.

Glazbenica i voditeljica dodala je da štikle nosi samo na evente, a u grad nikad jer joj je to jako komplicirano: 

- Mislim da su štikle izum Marquisa de Sadesa za žene, a tada možda i za muškarce, ali smo svi to prihvatili kao standard, tako da na evente moram obuti štikle. Privatno sam najčešće u čizmama, od glomaznih do kaubojskih ili u tenisicama. Prije mi se znalo dogoditi da se na vođenje eventa odjenem prešareno i egzotično pa to klijentima baš nije bilo po volji.

Ida je dodala da, kako je vodila Briljanteen i bila mlađa, cijeli joj je ormar bio šaren, otkačen i luckast pa nije imala baš neku konzervativniju odjeću.

- U međuvremenu sam postala fleksibilnija, iako nikad ne idem u neki previše seksi stil, a uostalom, to nitko od mene niti ne traži, više sam urbani tip - zaključila je. 

Genijalni kaputi do 229,90 kn koje možete kupiti sada, a nositi sezonama

FOTO: Pull & Bear 229,90 kn FOTO: Pull & Bear 229,90 kn FOTO: Pull & Bear 229,90 kn FOTO: Pull & Bear 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Bershka 137,90 kn FOTO: Bershka 137,90 kn FOTO: Bershka 137,90 kn FOTO: Bershka 137,90 kn FOTO: Stradivarius 149,90 kn

U ožujku 2019. prestala je bojati kosu i sada pušta sijede, a zbog toga je pravi hit na internetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kiparica i dizajnerica ima jednu od neobičnijih jakni koju smo vidjeli na špici, a baš joj dobro pristaje
Traperice kakve nosi ljepotica sa špice ove su zime apsolutni hit, ali ne sviđaju se svakome
Agentica za nekretnine u odvažnim čizmama: 'Smatram da nije ženstveno nositi glomazne tenisice i robusne čizme'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".