Ne vidimo je često u neutralnim izdanjima: Borna Kotromanić prošetala špicom u spoju trendovskih i klasičnih komada

Uz Bornine modne odabire nikad se ne može vezati riječ "monotono", što potvrđuje svaki put kada ju naš Goran Čižmešija fotografira na zagrebačkoj špici
Vidi originalni članak

Jedna od najzanimljivije odjevenih gošći u našoj street style rubrici svakako je Borna Kotromanić. Njezini modni izbori nikad nisu jednolični i obični, a uvijek ih nadopuni i efektnim detaljima. Tako je napravila i ovog proljeća, kad ju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija, i to u izdanju u kojem glavnu riječ vodi upečatljiva siva boja.

Borna je odabrala sive, poslovne hlače te sivi halter top, jedan od onih modela u kojima se ne prolazi nezamijećeno na zagrebačkim ulicama. 

- Kad počnu topli dani, kod mene uđu na vrata siva i crna kojih inače po zimi kod mene nema. Po zimi nosim bijelo i žive boje, a sada kada koža može izaći na vidjelo, to crnilo i sivilo me poklapaju - rekla je Borna.

Dodala je crni sako, a spoj trendovskih i klasičnih komada na njoj izgleda jako cool. Stajling je nadopunila glomaznim čizmama i torbom sa zmijskim uzorkom, klasikom koji izgleda jako elegantno u kombinaciji sa  sivom.

U galeriji pogledajte što se nosi ovog proljeća na zagrebačkoj špici:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".