Ne viđamo je često: Zlatko Dalić sa stylish suprugom Davorkom razgledavao brodove

Gospođa Dalić prošetala je u cipelama koje trendseterice obožavaju
Vidi originalni članak

Jubilarni 20. Croatia Boat Show zahvaljujući lijepom vremenu u Splitu obišao je veliki broj posjetitelja, među kojima je bio i Zlatko Dalić.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacija pojavio se u društvu supruge Davorke, a oboje su odabrali ležerne, ali stylish kombinacije. On je traperice kombinirao uz kariranu košulju i svijetlo plavi pulover, a i gospođa Dalić držala se plavih tonova.

Tamnoplavu vestu kombinirala je uz traperice i smeđi šal s plavim detaljima, a sve je zaokružila espadrilama. Njih trendseterice jednostavno obožavaju - idealne su za tople dane, osobito za casual kombinacije jer su udobne, a istovremeno jako trendi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".