Ne viđamo je često: Ana Sasso zablistala u elegantnom baršunastom odijelu sa zlatnim detaljima

Kad se pojavi na društvenim događanjima, plijeni pozornost svojim modnim izborima. Ovog je puta u crnom baršunastom odijelu zabljesnula na reviji
Vidi originalni članak

U hotelu Esplanade u Zagrebu održan je izbor za Miss Beauty Zagreba u organizaciji modnih agentica Sanje Bjedov i Tamare Roglić. Titulu Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije ponijela je maturantica Nina Šimunac, a pažnju je privukla i legendarna missica Ana Sasso.

Ana Sasso iz Spita bila je Miss Jugoslavije 1982. godine, a na natjecanju za Miss svijeta plasirala se među 15 najboljih. Ipak, najveću slavu ostvarila je kada se pojavila u reklami za sok Pipi zbog koje je dobila nadimak Pipi djevojka. 

Nemamo je priliku često vidjeti u javnosti, a kad se pojavi, pilijeni pozornost izvrsnim modnim odabirima. Tako je nekadašnja misica i model prošetala u elegantnom izdanju u kojem glavnu riječ vodi baršunasto odijelo ukrašeno zlatnim nitima. 

Odijelo se sastoji od sakoa klasičnog užeg kroja i hlača ravnih nogavica, dok je prelijepa bivša missica ispod odjenula čipkasti top. Ostatak kombinacije je bio sasvim jednostavan – dodala je srebrnu clutch torbicu te lančić s kojim je dodatno naglasila dekolte,

Osim izdanja na revijama, Anu često možemo vidjeti u formalnim prigodama. Tako je u travnju prošle godine za koncert u Lisinskom izabrala spoj trapezica, pletene majice i crvenih čizmica.

Pozirala je i za izložbu "Under Construction - ulična moda pod zagrebačkim skelama". Svaki od aktera izložbe tada je pozirao u svojoj omiljenoj kombinaciji, a bivša misica odabrala je crno od glave do pete i u stajlingu sastavljenom od samo tri komada ukrala pozornost u samom centru Zagreba.

Cisteamin za kožu: Evo kako ovaj antioksidans može pomoći u uklanjanju tamnih mrlja
Kate Middleton obožava male torbice; ovaj chic model ima u čak 10 različitih boja!
Efektan kaput glavna je zvijezda stajlinga: 'Volim kombinacije sportskog sa nečim elegantnim'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".