Ne trošim puno na odjeću, najskuplje što imam je maturalna haljina

Nova zvijezda naše rubrike je stylish Iva Lažeta
Vidi originalni članak

Iva Lažeta magistrica je inženjerka građevinarstva koja živi u mjestu Dugi Rat pokra Omiša. Ima 29 godina, a gaji veliku ljubav prema modi i dizajnu. Slobodno vrijeme najviše voli provoditi u društvu supruga, obitelji i prijatelja ili surfajući prostranstvima interneta u potrazi za novim idejama i DIY projektima. Njezinu svakodnevicu možete pratiti na profilu @iva_d.i.v.a i uživati u njezinim životnim sitnicama i radostima! 

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Što se tiče mog stila, ne mogu ga svrstati samo u jednu kategoriju. Moj stil je odraz mog unutarnjeg raspoloženja i trenutačne inspiracije. Najčešće biram za sebe kombinacije u kojima se osjećam elegantno i ženstveno.

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Najudobnije se osjećam u lepršavim haljinama u kombinaciji s ravnim cipelama i dobrim komadom nakita, što je ujedno i moj outfit "to go".

Što nikad ne bi odjenula?

Nikada ne bih odjenula haljinu koja više otkriva nego što pokriva, jer se u odjeći takvog tipa ne osjećam ugodno.

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji je najskuplji?

Uh, teško pitanje. Kao najdraži komad odjeće mogla bih istaknuti bijelu haljinu s crvenim cvjetovima u kojoj se zaista osjećam posebno, a najskuplji komad u mom ormaru je maturalna haljina, jer inače ne kupujem skupu odjeću.

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešće kupujem preko interneta, u raznim online trgovinama, a od high street brendova bih izdvojila Zaru, H&M, Stradivarius. Posljednje što sam kupila su zlatne sandale u Stradivariusa.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Među brojnim domaćim ljepoticama najviše me oduševljava stil Mirele Forić, dok mi se na svjetskoj sceni najviše dopada stil dviju blogerica, a to su Song of Style i Camila Coelho.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Definitivno cipele, što može potvrditi i moj nedavni shopping.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".