Ne sviđaju se svima: Tajice kakve nosi Ana Radišić nekad su bile veliki hit, a sad se opet vraćaju u modu

Danas je u Osijeku predstavljen nastavak projekta pod nazivom Premier Tennis Show, a vodila ga je Ana Radišić
Vidi originalni članak

Prošle godine, Hrvatski Premier Tennis koji se održao u Osijeku, dokazao je koliko zdrava inicijativa i ljubav prema sportu – mijenja i unaprjeđuje zajednicu i samog pojedinca. Hrabrost i odlučnost tenisačice i FED CUP reprezentativke, Donne Vekić i njezine obitelji, privukla je javnost i izazvala pozitivne reakcije diljem Hrvatske, a i šire. U trenutku kada je sve bilo poprilično neizvjesno, oni su se pokrenuli, a istim tim tempom i još više motivirani, danas su u Osijeku predstavili nastavak projekta pod nazivom Premier Tennis Show. Press konferencijiu vodila je Ana Radišić, čija je odjevna kombinacija zaslužila čistu modnu peticu. 

Ana je odabrala tajice s tzv. "trakama" za stopala koje su bile veliki hit osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, a sad su se opet vratile u modu i možemo ih pronaći u mnogim high street dućanima. Jedna od modnih adresi na kojima smo ih pronašli je i Zara, gdje možete birati između nekoliko modela. Ovakve efektne tajice Ana je kombinirala s mokasinama, klasikom u ormaru kojem se uvijek vraćamo s prijelaznom sezonom, a super izgledaju kad se nose s trapericama i odijelima. 

Tajice, o kojima vlada podijeljeno mišljenje, kombinirala je s crnim topićem, a dozu boje unijela je efektnim sakoom boje fuksije koji je kao stvoren za proljetne dane. 

Ana je nedavno promijenila i frizura, a bob, vječni klasik u svijetu frizura, pristaje joj izvrsno. Kad je u pitanju beauty, odlučila se za jednostavan make up pa je usne naglasila laganim ružičastim ružem.

Novi sako u ormaru uvijek je dobra ideja: U dućanima ima super modela, izdvojili smo najljepše od 199,90 kn

FOTO: H&M 49,99 € FOTO: H&M 59,99 € FOTO: H&M 39,99 € FOTO: H&M 39,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: Mango 599,90 kn FOTO: Mango 599,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 299,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Zara 549,90 kn FOTO: Zara 499,90 kn FOTO: Zara FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn

Tri beauty entuzijastice otkrile su nam omiljene drogerijske proizvode; jedan je piling poseban hit
Studentica prava kao super inspiracija za novi tjedan: Baš dobro nosi kožnu minicu i bajkerske čizme
Par koji je baš uvijek super odjeven: Mnogo su puta bili zvijezde street style rubrike, a opet su nas osvojili svojim stilom
Jedna u efektnim čizmama, druga u trendi tenisicama: 'Često razmjenjujemo garderobu i uvijek idemo zajedno u šoping'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".