Ne stišavaju se komentari na outfit Tončice Čeljuske, a evo što o njemu kaže modna savjetnica

U emisiji "U svom filmu" Tončica Čeljuska ugostila je Jadranku Kosor, a pozornost je ukrao njen izbor odjevne kombinacije
Vidi originalni članak

Gošća sinoćnje emisije "U svom filmu" bila je Jadranka Kosor, a emisija, čija je glavna tema bila nedavno objavljena knjiga bivše premijerke, izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. Ipak, mnogi su primijetili i odjevnu kombinaciju Tončice Čeljuske - odabrala je haljinu boje fuksije, a dekolte nije mogao proći nezamijećeno pa su ga mnogi gledatelji komentirali na Facebooku i na Twitteru. 

- Stajling voditeljice usklađen je s cajkama u nekoj Pink emisiji. Servirane velike grudi i napumpane usne nikako nisu u skladu s emisijom i temom, glasio je jedan od komentara na HRT-ovoj Facebook stranici, dok je drugi komentar glasio:

- Bilo je degutantno, gledam i ne vjerujem. 

- Što je s dekolteom? Možda bi gđi Čeljuski netko ipak mogao reći da ovo nije primjereno za emisiju.

Ipak, odjevna je kombinacija dobila i pokoju pohvalu:

- Zvijezda večeri nije Jadranka Kosor, već Tončica Čeljuska u haljini za broj manjoj. Gđa Čeljuska je zgodna žena, a večeras se predstavila i kao vrlo seksi autorica s izuzetno bujnim grudima s dubokim dekolteom. Hvala Bogu da su HRT-ovu puritanci zažmirili, bravo za gđu Tončicu Čeljusku. 

Čeljuska je haljinu boje fuksije kombinirala sa sjajilom za usne i lakom za nokte u identičnoj nijansi, a look je zaokružila nude salonkama. 

Odjevnu kombinaciju prokomentirala je i Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica:

- Haljina dubokog dekoltea primjerena je eventualno za showbizz emisije, a svakako ne s gostima kao što su političari. Naime, ovime je privučena pažnja na izgled, umjesto da se ljudi fokusiraju na ono što govornik želi reći. Pažnju na izgled, ali i na govor, može se privući jarkim bojama, stoga otvorena odjeća nije nužna. Naravno, moguće da je ovdje bilo ključno privući pažnju na izgled, no talk show ovog tipa je mjesto u kojemu bi gosti trebali ipak biti fokusirani i na ono što se govori.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".