Ne smetaju im strije: Poznati brend reklamira rublje s neretuširanim fotkama

Asosova prezentacija donjeg rublja otišla je korak dalje
Vidi originalni članak

Omiljena shopping platforma, Asos, s razlogom je omiljena. Osim što u svom asortimanu ima kolekcije namijenjene baš svima, nastoji osvijestiti i ljepotu koja leži u ljudskim fizičkim nedostacima. 

Ovaj put Asos je u svojoj 'plus size' kolekciji donjeg rublja predstavio komplet grudnjaka i gaćica sa životinjskim uzorkom na plus size modelu s vidljivim strijama na trbuhu, što apsolutno nije umanjilo ljepotu kako modela tako ni proizvoda. 

U posljednje vrijeme sve više brendova na svojim online shopping platformama postavlja neretuširane ili malo retuširane fotografije. Autentičnost je danas puno zastupljenija nego se to moglo vidjeti ranijih godina, kada se forsirala idealna ispeglana slika svega i svačega. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".