Ne propustite Skrillexa na Hexappeal Fresh Island festivalu

Vodeća američka DJ zvijezda, vlasnik čak šest Grammy nagrada, Skrillex novo je glazbeno ime kojeg klub Noa dovodi na Fresh Island festival kao poseban događaj u sklopu proslave 5 rođendana Festivala.
Vidi originalni članak

Jubilarno, peto izdanje jednog od najpopularnijih europskih festivala, koji se na Zrću održava od 12. do 14. srpnja na novoj pozornici iznad mora u klubu Noa, zasigurno će razveseliti mnoge obožavatelje Skrillexa kojem će srijeda, 13. srpnja biti jedini nastup u ovom dijelu Europe ovog ljeta. Šlag na vrhu torte uz već najavljene mega zvijezde Wiz Khalifu i Chris Brown-a, Skrillex dolazi kao rođendanski poklon dosad najvećem izdanju Festivala.

Ovogodišnje izdanje Hexappeal Fresh Island Festivala posjetit će 20.000 gostiju koji će uživat na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya, mnogobrojnim pool partyijima, nezaboravnim tulumima u sklopu «Sunset Boat Partyija» te «Exakt Big Beach Takeover» sa Chris Brownom koji će se specijalno za ovu prigodu popeti na posebno dizajniranu pozornicu izgrađenu na plaži Zrće. Biti će to najveći događaj ovog ljeta na Zrću.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".