Ne propustite ljetnu rasprodaju u najvećem hrvatskom outletu: Popusti idu i do 70 posto, a ponuda je top!

FOTO: Designer Outlet Croatia FOTO: Designer Outlet Croatia FOTO: Marko Dukić FOTO: Designer Outlet Croatia S lijeva na desno: šilterica Boss (42,60 €); košulja Galileo (29,95 €); kupaće Boss (47,53 €) FOTO: Designer Outlet Croatia S lijeva na desno: torba Patrizia Pepe (82,60 €); haljina Guess (42,00 €); sandale Steve Madden, Fashion&Friends (41,70 €) FOTO: Designer Outlet Croatia S lijeva na desno: kupaći kostim Benetton (25,15 €); kupaći kostim Women`secret (12,99 €), Fifty; kupaći kostim Yamamay (29,98 €) FOTO: Designer Outlet Croatia S lijeva na desno: muška polo majica Gant (63,00 €); ženski kombinezon Benetton (32,45 €); ženske ciple Michael Kors (125,00 €), XYZ
Ljeto je u punom zamahu, a s njim i sezona godišnjih odmora koju smo jedva dočekali.
Vidi originalni članak

Odlazak na putovanje savršena je prilika za obnovu ljetne garderobe i nadopunu ormara sitnicama koje će osvježiti vaš look, a ako tome dodamo i odlične popuste, možemo se složiti da je uspjeh zajamčen.

Nadomak Zagreba

Designer Outlet Croatia koncipiran je u obliku otvorene arhitekture inspirirane hrvatskim regijama zbog kojih ćete se osjećati kao da šetate ulicama grada. Nakon shoppinga, možete predahnuti uz snack iz pekare Mlinar ili osvježenje potražiti u kafićima Green Bar i Leggiero. Lokacija je ovo koja je prilagođena kupcima te je savršena za obiteljski izlet pa ćete se osjećati kao da ste na godišnjem odmoru prije godišnjeg odmora.

Svjetski brendovi na jednome mjestu

Više od sto brendova, s odličnim popustima do 70%, pronaći ćete u Designer Outletu Croatia. Odlična lokacija, na samo 20 minuta vožnje istočno od Zagreba, idealna je za one koji sve žele pronaći na jednome mjestu – Hugo Boss, Fashion&Friends, Guess, Calvin Klein imaju odličnu ponudu proizvoda uz popuste.

Ljubitelji aktivnog odmora sportske komade mogu pronaći u trgovinama Adidas, Puma, Lacoste i Under Armour, koji uvijek imaju bogatu sportsku ponudu za sve uzraste. Sportski brendovi nude laganu odjeću i obuću pogodnu za sve ljetne aktivnosti. Majice kratkih rukava, kratke hlače i sportske haljine u kombinaciji s udobnim tenisicama osiguravaju vam udobnost i stil tijekom cijelog dana.

Omiljeni ljetni trendovi

Ljeto je idealno vrijeme za eksperimentiranje modom, a ovogodišnji trendovi donose razigrane uzorke i jarke boje poput ružičaste, ljubičaste i plave, koje su ove sezone neizostavne, baš kao i lagani materijali poput lana i pamuka.

Posebno su popularni i jednodijelni kupaći kostimi s izrezima i visokim strukom, kao i klasični bikiniji u jarkim bojama i s veselim uzorcima. Kupaći kostimi s detaljima, kao što su čvorovi, volani i asimetrični izrezi, pružaju dodatnu dozu glamura. Ne zaboravite na dodatke za plažu, poput velikih šešira, prozračnih parea i torbi, ali i sunčanih naočala u retro stilu s velikim okvirima, koje su ovoga ljeta must-have.

Ljubitelji minimalizma i neutralnih tonova također će doći na svoje. Bijela, bež i pastelne boje dominiraju kolekcijama u boho stilu, a lanene košulje, haljine i široke hlače idealni su za opuštene ljetne dane. Kombinirajte ih s udobnim sandalama ili espadrilama i modnim dodacima poput sunčanih naočala, šešira i torbica za savršen ljetni outfit. Ove godine, posebno su popularni šeširi širokog oboda. 

VIP popusti

Potraga za ljetnim komadima više ne predstavlja izazov uz sjajne popuste i odličan trik kako možete dobiti i dodatne popuste. VIP Club vam kao znak dobrodošlice osigurava i dodatnih 10% popusta za prijavu u VIP Club u pet odabranih trgovina. Svi članovi VIP Cluba redovito dobivaju i newsletter s informacijama o aktualnim ponudama, promocijama i novostima. Prijavu možete obaviti u samo nekoliko koraka na linku, a povodom rođendana Designer Outlet Croatia poklanja dnevnu karticu s dodatnih 10% popusta.

Sadržaj nastao u suradnji s Designer Outletom Croatia.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".