'Ne pratim trendove, nego skupljam stvari za koje znam da mi se sviđaju minimalno sedam godina'

U odijevanju se rado inspirira stilom šezdesetih i sedamdesetih, a naglasak stavlja na stvari koje bi nosila barem sedam godina
Vidi originalni članak

Sve se veći naglasak stavlja na održivost u modi i kupovinu komada koji će odolijeti prolaznosti trendova i trajati puno duže od samo jedne sezone. Te se filozofije pokušava držati i Tina Tadić, psihologinja koju je u centru Zagreba fotografirao naš Goran Čižmešija, a mi rado prepisujemo njezine modne ideje.

Fotografija je nastala prošle zime, a i ovih je dana super inspiracija za stajling!

– U posljednje vrijeme eksperimentiram sa svojim stilom pa pokušavam stvari koje sam kupila u zadnjih pet godina kombinirati na druge načine i odlučila sam jedno vrijeme ne kupovati nove. Ne pratim trendove, nego skupljam stvari za koje znam da mi se sviđaju minimalno sedam godina – rekla nam je tada Tina, inače, kako sama kaže, velika ljubiteljica efektnih uzoraka i boja.

U odijevanju se rado inspirira stilom šezdesetih i sedamdesetih.

– Više ne bih nosila preuske traperice. S obzirom na to da sam visoka, gotovo nikad ne nosim visoke pete, ovo što sada imam je najviša peta koju imam – ispričala je Tina ranije za Divu. 

Hlače s prorezom popularan su model zadnjih nekoliko sezona, no i dalje zadržavaju dozu klasike pa su nosive godinama. Tina je super spojila nekoliko kariranih uzoraka, a efektan print na torbici dao je dozu otkačenosti cijelom stajlingu. 

Zavirili smo u novu kolekciju: Baš cool jakne zbog kojih maštamo o toplijim, proljetnim danima

FOTO: Arket 179 eura FOTO: Arket 229 eura FOTO: H&M 49,99 eura FOTO: H&M 49,99 eura FOTO: H&M 49,99 eura FOTO: H&M 29,99 eura FOTO: Mango 49,99 eura FOTO: Mango 119,99 eura FOTO: Mango 59,99 eura FOTO: Mango 49.99 eura FOTO: Pull & Bear 49,99 eura FOTO: Pull & Bear 119,99 eura FOTO: Pull & Bear 45,99 eura FOTO: Pull & Bear 19,99 eura FOTO: Pull & Bear 39,99 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 35,95 eura FOTO: Zara 69,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".