'Ne postoji ništa što ne bih stavila na sebe, od stvari iz bakinog ormara do stvari s lutke u izlogu'

Iva Runjanin ima savršenu modnu formulu za ovu jesen, a u super izdanju fotografirao ju je Goran Čižmešija. Fotografija je nastala prošlog proljeća, a ovih se dana stajlingom rado inspiriramo
Vidi originalni članak

Volimo kombinezone - u jednom potezu savršen stajling je tu, a najbolji primjer je Iva Runjaninsocial media marketing menadžerica koju je prošlog proljeća na špici ulovio fotograf Goran Čižmešija. Kombinezoni su veliki ovogodišnji hit, a ako nemate inspiracije kako ga nositi u dnevnim izdanjima, Iva ima odlične modne ideje. 

Kombinirala ga je s laganim proljetnim kaputom, crnom torbom i slingback cipelama s blok-potpeticom. Slingback modeli ovog su proljeća među traženijima, a tanki remenčić na peti baš im daje na eleganciji! Blok-potpetica izvrstan je izbor za svaki dan jer donosi udobnost i praktičnija je od tankih peta.

- Jedan sam dan u trenirci, drugi u nečem elegantnom, kada uđeš u moj ormar, sve je jako različitom. Kako se probudim, tako prema osjećaju biram kombinaciju za taj dan. Pratim trendove i ne postoji ništa što ne bih stavila na sebe, od stvari iz bakinog ormara do stvari s lutke u izlogu - rekla je ranije Iva za Divu, a takav modni stav nam je baš super!

Elegantne i stajliš košulje do 30 eura koje ćete lako kombinirati za sve prigode:

FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 27,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR

Najbolje shopper torbe za jesensko razdoblje iz omiljenog dućana
Traper baloner popularan je među trendsetericama, a najavljuju mu veliku popularnost ove jesenske sezone
Meghan Markle prihvatila je jesensku modu u chic kaputu s visokim ovratnikom i drapiranim rukavima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".