Ne pomaže joj ni seksepil: Emily Ratajkowski napravila modnu katastrofu

Ovog puta spoj nespojivog izgleda jako loše!
Vidi originalni članak

Emily Ratajkowski često oduševi svojim odjevnim kombinacijama, a, zahvaljujući fantastičnoj figuri, čini nam se kako može odjenuti štogod poželi. Ipak, ova je konstantacija ipak kriva s obzirom na to da se u studiju showa Jimmy Kimmel live pojavila u stylingu kojeg nitko ne bi odobrio. Naime, zgodna je manekenka odjenula je crop top koji je pokazao njezinu odličnu liniju. Ipak, ono što je upitno je donji dio odjevne kombinacije jer je odjenula adidas trenirku koju je spojila, ni manje ni više, nego s bijelim gležnjačama. 

Iako nam je jasno da se nalazimo u modnom razdoblju spajanja nespojivog, neki se odjevni komad ipak ne mogu kombinirati, a ovaj outfit pravi je primjer toga! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".