"Ne opterećujem se trendovima niti onime što će drugi reći, glavno je da sam ja zadovoljna"

Goran Čižmešija fotografirao je djevojku koja kombinira hrabre stvari, ali i dalje izgleda minimalistički otmjeno
Vidi originalni članak

Matea Andrić studentica je povijesti koja je već jednom oduševila odjevnom kombinacijom pred objektivom Gorana Čižmešije, a u ovim tmurnim danima to je napravila opet jer zna kako razvedriti zagrebačko sivilo!

Pravo rješenje za to definitivno je žuti kaput koji je odlično isfurala. Potpisuje ga Stradivarius, a od tamo je i torbica koja je savršeno zaokružila ovaj styling. Sako, majica, hlače i čizme su iz Zare, a ovu je kombinaciju odabrala za kavu s prijateljicama. 

Evo što je Matea još otkrila: 

Volim modu i uživam kombinirajući odjevne predmete. Doduše, uz manjak slobodnog vremena, većina mojih kombinacija nastane spontano, nabacim na sebe ono u čemu se osjećam ugodno. Ne opterećujem se trendovima niti onime što će drugi reći, glavno je da sam ja zadovoljna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".