Ne odobrava: Harryju se ne sviđa kad Meghan nosi odijela!

Od vjenčanja sve oči su uprte u modne odabire Meghan Markle
Vidi originalni članak

Lijepa Meghan obožava odijela i sve što izgleda kao da je posuđeno iz muškog ormara. No biti supruga nekoga tko pripada kraljevskoj obitelji sa sobom nosi svakakva pravila pa i ona modna. Kraljici se ne sviđaju njeni nokti obojani u nude boju, nešto kraće haljine i suknje, a sve žene kraljevske obitelji moraju nositi najlonke, čega se Meghan nije uvijek držala. 

Na nedavnom je sastanku s dizajnerima Harry izrazio svoje nezadovoljstvo kada je Meghan izabrala odijelo Stelle McCartney za nadolazeće putovanje u Australiju. Izgleda da Meghan nećemo gledati u hlačama na crtu i sakoima. Harry kaže da to nije dovoljno tradicionalno, te da bi se ipak trebala držati klasičnih haljina i suknji s bluzama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".