Ne nosi isključivo dizajnerska imena - Ivanka Trump u haljini od 35$

Iako je poznata po tome što ne izlazi iz skupocjenih krpica, ovog se puta odlučila za brend pristupačan svima!
Vidi originalni članak

Ivanka Trump često privlači pozornost svojim odjevnim kombinacijama. Osim što je često proglašavaju odlično odjevenom, uz njenu se garderobu vežu i dizajnerska imena. Donaldova je kći, naime, velika ljubiteljica odjeće s potpisom, a nerijetko se viđamo od glave do pete odjevenu u odjevne komade od čijih nam se visokih cijena vrti u glavi! Ipak, ovog nas je tjedna iznenadila i pojavila se u haljini koja nam je mnogo pristupačnija cijenom! Riječ je o modnom brendu Target kojeg u Hrvatskoj nema, a cijena ove jednostavne haljine na sniženju je 17,50 $, odnosno u punoj cijeni iznosi 35 $.

To je značajno jeftinije od njezinih outfita na koje smo navikli, čije se cijene kreću od nekoliko stotina dolara na više! 

Ipak, ovog je puta napravila iznimku i odjenula crnu kratku haljinu s dvije bijele orhideje. Haljinu je kombinirala s crnim cipelama u špic koje se vežu oko gležnja te torbicom u istoj boji te pokazala kako odlično nosi odjevne predmete koje ne potpisuju isključivo poznata dizajnerska imena.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".