'Ne možeš stalno biti u istom, treba mijenjati i stilove koje nosiš pa tako mi ni ne nosimo nešto što je dosadno'

Modno osviještene dame svojim će vam stilskim izborima uljepšati dan, a odličnu street style priču iz Rovinja donosi naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Goran Čižmešija na nekoliko je dana vibrantnu zagrebačku špicu zamijenio rovinjskim ulicama, odakle je poslao genijalne modne priče. Jedna od najljepših je ona prijateljica Elizabeth i Christine, inače umirovljene profesorice engleskog jezika i povijesti te umjetnice.

Prekrasnim istarskim gradom prošetale su u kombinacijama koje ne prolaze nezamijećeno, a za Divu su ispričale i nekoliko detalja o svojem stilu.

– Dolazimo iz Austrije. Ne možeš stalno biti u istom, treba mijenjati i stilove koje nosiš pa tako mi ni ne nosimo nešto što je dosadno. Prijateljice smo i nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti kada zajedno idemo van, svaka ima svoj stil – ispričale su modno osviještene dame, i to s osmijesima od uha do uha koji će vam sigurno uljepšati dan!

Elizabeth je odabrala haljinu upečatljivog paisley printa i spojila je s crvenim sandalama te klasičnim bijelim sakoom od tvida, svevremenskim komadom u ormaru koji odolijeva prolaznosti trendova.

I Christina je pokazala da je ljubiteljica uzorka pa je Rovinjem prošetala u floralnim motivima. Efektne je hlače spojila sa sandalama i kimonom kojih nije nedostajalo zanimljivih detalja, a naglasak je stavila i na izbor nakita. Za čistu modnu peticu!

U galeriji pogledajte što se nosi na rovinjskim ulicama

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

U kombinaciji od nekoliko desetaka tisuća kuna: Fani Kerum za izbore prošetala luksuzne brendove od glave do pete

Iz popularne parfumerije preporučuju najdugotrajnije parfeme na koži koji nisu skuplji od 709 kuna

Ana Radišić osvaja osmijehom, ali i super outfitom: Nosi torbu koja se mnogima nalazi na listi modnih želja

Svevremenska elegancija s kojom nema greške: Ovog ljeta inspirirajte se besprijekornim izdanjem talijanske poduzetnice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".