Ne može proći nezamijećeno: Ovako dobar sako kao što ga nosi lijepa fashionistica dugo nismo vidjeli!

Goran Čižmešija na posljednjem Tjednu mode u Parizu fotkao je zbilja genijalne outfite, a ovaj Helene Bordon nam je posebno zapeo za oko
Vidi originalni članak

Dok čekamo neka nova street style izdanja sa zagrebačkih ulica, prisjetili smo se odjevnih koje je na ulicama Pariza, za vrijeme posljednjeg Tjedna mode, fotografirao naš Goran Čižmešija. U moru stvarno genijalnih kombinacija, jednostavan, a odvažan outfit lijepe fashionistice zapeo nam je za oko. 

U outfitu prekrasne Helene Bordon glavnu riječ vodi predimenzionirani sako s velikim šljokicama zahvaljujući kojima je ovo pravi statement komad u ormaru s kojim se ne može proći nezamijećeno. Odabrala je boju lavande, a iste su boje i cipele koje bismo rado vidjeli u vlastitoj kolekciji. Ostatak kombinacije čini bijeli t-shirt i klasične traperice, dva komada koja su must have u svakom ormaru jer daju super temelj za stvaranje stylish outfita. 

U galeriji pronađite najbolja street style izdanja od prošlog proljeća:

FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".