Ne mogu se zamisliti da ljeti nosim čizme, a često radim u trenirci

Kazališna redateljica i glumica Arija Rizvić najviše voli udobre trenirke i tenisice, barem dok je na poslu
Vidi originalni članak

Prekrasna brineta Arija Rizvić je kazališna redateljica i glumica, a našem je fotografu Goranu Čižmešiji otkrila par tajni svoga stila. 

- Nosim naočale Fendi, top i suknju Springfield, torbu iz Massa i no name sandale. Sredila sam se u lepršavo izdanje jer imam slobodan dan, pa idem na kavu - kaže Arija. 

- Kad radim, često znam biti u trenirci, iako ponekad budem i ovako lepršava, ovisi o raspoloženju. Osim cvjetnih, jako volim sve životinjske uzorke, a jedino što ne volim je previše crnog i da sam sva u smeđem. Volim nositi i tenisice koje su mi idealne za posao. Ne mogu se zamisliti ljeti u čizmama iako je to trendi, a niti u skroz ravnoj obući, uvijek mora biti bar malo povišeno - otkrila je Arija.

U nastavku pogledajte savjete naše poznate modne stilistice Barbare Repe što nositi ljeti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".