"Ne mogu izabrati između cipela i torbe. To je tandem i jedno bez drugog ne ide!"

Gabrijela Budimir nova je modna zvijezda naše rubrike!
Vidi originalni članak

Gabrijelu Budimir na Instagramu možete pronaći pod nickom @bigast, a čim otvorite profil, zaljubit ćete se u Gabrijelinu šarenu svakodnevicu! Ova diplomirana novinarka majka je dvoje djece, a zaposlena je na Sveučilištu u Splitu kao rukovoditeljica odjela za nastavu.

S obzirom na to da je moda jedna od njezinih velikih ljubavi, sama kaže kako je jedna od njezinih velikih ljubavi danas ujedno i dodatni posao. Naime. često stilizira modna snimanja i modne revije. Također, ima mnogo suradnji te promovira brojne brendove na sebi svojstven način. Napominje kako je njezino slobodno vrijeme uvijek nekako ispunjeno modom.

Velika je zaljubljenica u Split, dalmatinsku pismu i spizu te kaže kako su to komponente koje se kod nje prepoznaju na prvu! Ipak, obiteljska i prijateljska druženja prožeta lavinama smijeha ono su što je čini uistinu sretnom. 

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Joj, odgovora na ovo pitanje nemam i zaista ga nikad nisam ni imala. Mene možete vidjeti u gotovo svemu i zbilja se ne prepoznajem u samo jednoj jedinstvenoj formi. Trenutno raspoloženje, prigoda ili vremenski uvjeti su oni koji me pasivno odvedu ka nekom trenutnom stilu.

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Velika sam ljubiteljica haljina. Njihova praktičnost i funkcionalnost je nezamjenjiva dok kombiniranjem obuće na istu dobivam u trenutku željeni dojam.

Što nikad ne bi odjenula?

Ne bih odgovor vezala uz pojedini komad odjeće... Mislim da je istina u osjećaju koji u vama određeni odjevni predmet izaziva. E pa tako ja nikad nikad ne bih odjenula ono u čemu se osjećam nelagodno ili vulgarno.

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji naskuplji?

Hm, najdraži su mi oni koji se pokažu kao isplativi, udobni, multifunkcionalni i vječni. Obično se takvi vežu uz sljedeće pitanje pa evo recimo da najviše volim i  platim dobru torbu.

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

90% moje kupovine odvija se online. Tako kupujem u različitim web trgovinama i prava sam maherica za navedeno. Prekrasan klasičan crni baloner koji je upravo u nekom avionu i putuje prema meni. :)

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Jako volim stil Ive Balaban, a isto tako obožavam i Kate Bosworth.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Nema ovdje ili ili. To je jednostavno tandem i jedno bez drugog ne ide. Dobra cipela,a isto tako i torba dat će pečat svakoj odjevnoj kombinaciji. Ne zaboravimo kako sam ja Splićanka pa nadodajem još i sunčane naočale ovoj kombinaciji.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".