Ne boji se modnih eksperimenata: Leyla Hajrović nosi cipele koje nisu za svakoga

Cipele s flaire potpeticom hit su među fashionisticama, a njihova dizajnerica Amina Muaddi zvijezda je modne scene
Vidi originalni članak

Supruga Dinamovca Izeta Hajrovića, Leyla Hajrović, poznata je po svom hrabrom modnom izričaju, a njezine odjevne kombinacije na Instagramu prati više od 250 tisuća sljedbenika. Ipak, jedna od najdražih kombinacija su joj traperice i cipele na visoku petu, a u posljednje vrijeme vjerna je modelu s neobičnom potpeticom.

Riječ je o zaista posebnim cipelama jordanske dizajnerice Amine Muaddi, nove zvijezde u toj branši. Njezine cipele nose mnoge slavne dame i influencerice, a o njoj su pisali i svi relevantni modni magazini. Rihanna i Kendal Jenner samo su neke od slavnih obožavateljica zvonolike pete po kojoj je Amina poznata. 

Leyla ima nekoliko modela cipela jordanske dizajnerice i sjajno joj pristaju!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".