Nazivaju je jednom od francuskih ikona stila: Brigitte Macron za dan izbora pokazala dva izvrsna stajlinga

Odjevni odabiri Brigitte Macron često su praćeni pohvalama i pozitivnim komentarima jer uvijek poštuje dress code, kao i običaje i tradicije zemlje u kojoj se nalazi na službenim putovanjima
Vidi originalni članak

Dok je u nedjelju ujutro s Emmanuelom Macronom stigla na biračko mjesto u Le Touquetu, Brigitte Macron je za predsjedničke izbore odabrala bež odijelo sastavljeno od strogo krojenih hlača i strukiranog sakoa sa "šiljastim" reverima. Baš kao i odijelo, ostatak kombinacije bio je vrlo jednostavan i klasičan pa je prva dama Francuske odabrala bijelu bluzu i Louis Vuitton torbu sa zlatnim detaljima. Ovo elegantno izdanje, kojim se i sami možete inspirirati za poslovne ili formalne prigode, upotpunila je bež salonkama. 

Kasnije istog dana, kako bi proslavila pobjedu supruga Emmanuela Macrona, bivša francuska učiteljica odabrala je tamnoplavi stajling u kojem je glavnu riječ vodio sako military stila kojeg krase srebrni detalji i visoki ovratnik. Novi-stari francuski predsjednik nosio je odijelo u istoj nijansi, a Macron je otmjen stajling upotpunila glamuroznim naušnicama koje su se isticale jer je odabrala "polu-podignutu" frizuru. 

Odjevni odabiri Brigitte Macron često su praćeni pohvalama i pozitivnim komentarima jer uvijek poštuje dress code, kao i običaje i tradicije zemlje u kojoj se nalazi na službenim putovanjima, a Harper's Bazaar piše kako je Macron jedna od francuskih ikona stila. Ponekad bi u komentarima najžešći modni kritičar raspravljali je li modni odabir primjeren njezinoj dobi, no na takve bi kritike modno osviještena Brigitte odgovorila s još boljim odjevnim kombinacijama. Njezin je ormar minimalistički, s dozom francuskog chica. Često nosi komade luksuznog brenda Louis Vuitton, upravo s francuskim potpisom. Brigitteinom garderobom dominiraju odijela sastavljena od hlača i sakoa, i to u neutralnim nijansama. Za glamuroznije, formalne prigode bira i elegantne haljine, a najčešće su to francuski brendovi kao što su Dior, Alexandre Vauthier i Alaïa.

 

Fantastična izdanja Katice Topčić i Olje Vori sinonim su za proljeće: 'Spontano smo izašle u grad nakon friziranja'

Kako spriječiti nepoželjne narančaste i žute tonove u kosi: Pazite na šampon, izbjegavajte UV zrake...

Ako ove sezone u kolekciju dodate cipele kakve nosi lijepa ekonomistica, sigurno nećete pogriješiti!

Klasika u casual varijanti dugo nije izgledala ovako dobro: 'U ovoj se kombinaciji osjećam ležerno i poletno'

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".