Natkošulje su trend za kojim su poludjele sve fashionistice, a poznate Hrvatice isfurale su ih izvrsno

Odjevni komad koji savršeno upotpunjuje svaki jesenski styling
Vidi originalni članak

U posljednje su vrijeme fashionistice poludjele za odjevnim komadom koji svrstavamo negdje između jakne i košulje, a riječ je o takozvanoj natkošulji.  

Natkošulje su zapravo košulje koje se od običnih košulja razlikuju samo po tome što su nešto deblje, šire i dulje, pa se zato mogu nositi kao alternativa toplom kardiganu ili jakni. Idealni su za sve jesenske kombinacije jer ih možete nositi i ispod kaputa, ali i kao samostalan odjevni komad. 

Popularnost su prvotno stekle među muškom ekipom, no ove su sezone postale omiljenim modnim izborom brojnih trendseterica, a nose se u svim bojama i svih materijala. 

Posebnu pozornost privukle su nam karirane flanelice koje izgledaju odlično u sklopu jesenskih outfita, a podižu i najjednostavniju kombinaciju. 

Osim toplih kariranih natkošulja, ove jeseni hrvatske it-djevojke obožavaju i kožne s remenom. Umjesto sakoa i balonera, svoju kombinaciju nadogradite efektnom kožnom natkošuljom. 

Ponuda dizajnerskih i high street brendova ne zaostaje za ovim trendom, pa izdvajamo nekoliko odličnih natkošulja koje će biti savršen dodatak svakoj slojevitoj jesenskoj kombinaciji. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".