Natikače volite ili ne, a pogledajte kako su ih ove djevojke uklopile u svoje kombinacije!

Odabrale su različite modele, no obje ih nose fantastično!
Vidi originalni članak

Prošlog su proljeća natikače zavladale uličnom modom - mogli smo vidjeti svašta, od onih s krznom, pomponima, perjem, a pratit će nas i u nadolazećim ljetnim danima.

To su najavile dvije dame koje su odabrale sasvim različite kombinacije i različite modele natikača, no obje su modno zablistala. Prva dama kombinirala je široke crne hlače uz elegantnu bluzu i zatvorene natikače u istoj boji. Zaokružila je crnim Celine naočalama koje trendseterice obožavaju!

Druga se ljepotica odlučila za ležerniju kombinaciju pa je skinny traperice kombinirala s crno-bijelom bluzom, a ozbiljnost je razbila precool natikačama koje su definitivno označile ljeto pred vratima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".