Natikače poput njezinih bit će apsolutne zvijezde ulične mode, a mi znamo gdje ih možete kupiti!

Adidasove natikače viđali smo na ulicama i prošle godine, a ove su postale veliki hit!
Vidi originalni članak

Sa samo dva odjevna komada, ova je djevojka uspjela postati prava street style zvijezda! Odlučila se za basic haljinu koja je idealna za vrućine i kombinirala ju je uz još jedan hit ljetni komad - natikače!

I dok su dugo vremena bili popularni sve vrste Birkenstockica, ove godine na njihovo mjesto dolazi Adidasov model Adilette. Mi smo ih pronašli u Shoebedo-u, gdje se pordaju po cijeni od 269 kuna, a mogu se kupiti u nekoliko verzija: plavoj, bijeloj, crvenoj i crnoj, a az odvažne tu su i modeli u fluorescentnoj žutoj i rozoj, koji su nešto skuplji.

A da je prava trendseterica, ova dama pokazala je i odabirom sunčanih naočala koje poznate dame ovog proljeća jednostavno obožavaju!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".