Natikače kakve nosi psihologinja obilježile su i ovo ljeto: 'Zemljane tonove biram kao najavu jeseni'

Ako je ovaj vikend rezerviran za povratak s godišnjeg odmora, modnu inspiraciju za posao možete pronaći u stajlingu modno osviještene Ivone
Vidi originalni članak

Pred krajem smo kolovoza što znači da su se mnogi već vratili s godišnjeg odmora te slijedi povratak rutini. A kako bi onda bila ljepša, volimo je upotpuniti i super odjevnim kombinacijama, što je napravila i psihologinja Ivona Miklošić koju je u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija. Fotografija je nastala prošle godine, ali super je inspiracija i za ove dane.

Ivona se vratila s mora i polako se vraća svakodnevici, a tako je birala i odjevnu kombinaciju:

– Zemljane tonove odabrala sam u skladu s povratkom na posao, biram ih i kao najavu jeseni. Vesela sam osoba i nosim različite boje, uzorke i stilove.

Svidjela nam se Ivonina modna filozofija pa je i u ovaj "zemljani" stajling uklopila efektne uzorke. Print na topu odlično paše uz vječne prugice na hlačama, dok narančasta torbica ima moć osvježiti i najjednostavniji stajling. Za oko su nam zapele Ivonine natikače koje su obilježile i ovo ljeto, baš kao i nekoliko prethodnih.

Riječ je o kožnom modelu iz Zare koji je postao pravi klasik u ljetnoj kolekciji. Popularnost natikača ne čudi, s obzirom na to da su svestrane pa se lako kombiniraju, pašu na sve i praktičan su izbor za svaki dan. 

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Tretiranje kože ledom novi je trend njege lica koji trenutno rješava mrlje i crvenilo
5 jednostavnih frizura koje tankoj kosi daju savršen volumen i sjaj
Vesna Pisarović i danas je poznata po svojim pop hitovima, a evo kako joj se stil mijenjao tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".